Featured Posts
  • Marsa Pihlaja

Look closer, what do you see?

Updated: Oct 27, 2020


Sometimes it's just worth to dig deeper, look a bit closer. When painting this shy flower I used a magnifier. Interesting. And what a variety of flowers to paint we have in Finland! Wonderful springtime... and summer. Love it. Let's enjoy painting everybody!!


Joskus asioita kannattaa katsella vähän lähempää. Maalatessani tätä vaatimatonta kukkaa käytin suurennuslasia. Mielenkiintoista! Ja meillä Suomessahan kukkia riittää ihanana kevät- ja kesäaikana. Kaikki innolla maalaamaan!

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Maalaaminen pitää kropan ja kopan vireänä.

Tosiasia on, että ikä tuo mukanaan monenmoista vaivaa. 'Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää... ' kysellään laulussakin. No, eipä kukaan. Mutta näin korona-aikanahan tuota aikaa meillä tuntu